Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×



Details

Submitted on
July 13, 2013
Image Size
361 KB
Resolution
900×1200
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
1,332 (6 today)
Favourites
97 (who?)
Comments
17
Downloads
4
×
Alicization Turning by ageha1sBf Alicization Turning by ageha1sBf
it has been decided that Underworld arc is the best arc in SAO, Eugeo ftw

hello, almost a month passed since I upload decent deviation, too much leeching that idk what I am doing anymore
my 'quite' free time will ended in 6 weeks that I need to treat all my art debt more seriously

anyway, Kirito and Eugeo the first ever Kirito's male partner from SAO - Alicization Project
Add a Comment:
 

The Artist has requested Critique on this Artwork

Please sign up or login to post a critique.

:iconkaijukid23:
Kaijukid23 Featured By Owner Oct 27, 2013
I wish our uniform may look like that..
Reply
:iconageha1sbf:
ageha1sBf Featured By Owner Nov 11, 2013  Hobbyist Digital Artist
but it's so fantasy
Reply
:iconraquach:
Raquach Featured By Owner Jul 13, 2013  Hobbyist Traditional Artist
OMG mawarnya ga tahaann :iconlazycryplz:

Bagusssss :heart:
Reply
:iconageha1sbf:
ageha1sBf Featured By Owner Jul 14, 2013  Hobbyist Digital Artist
mawarnya pas ngeline aja bener pas ngewarnainnya udah ngasal orz
Reply
:iconfuicchi-nee:
fuicchi-nee Featured By Owner Jul 13, 2013  Hobbyist Digital Artist
yujiiiiiiin <3 <3 <3

sayang mereka gak terlalu berasa yaoinya #salah #memangbukanyaoi
Reply
:iconageha1sbf:
ageha1sBf Featured By Owner Jul 13, 2013  Hobbyist Digital Artist
saya nggak tega ngegambar yaoi /slap

lebih milih eugeo daripada romaji jepangnya yujio
Reply
:iconfuicchi-nee:
fuicchi-nee Featured By Owner Jul 13, 2013  Hobbyist Digital Artist
saya juga lebih milih eugeo kok. Tadi... gak tahu kerasukan apa >___>

Kalau SAO cukup asuna x kirito aja saya pasti lebih suka... tapi jadinya banyak banget tanda2 harem... ><
Reply
:iconageha1sbf:
ageha1sBf Featured By Owner Jul 13, 2013  Hobbyist Digital Artist
setuju, kalo pairingnya cuma satu aja asuna x kirito saya demen-demen aja

masalahnya kirito mudah tergoyahkan ngeliat cewek2 cakep yang jadi partnernya (Lyfa, Sinon, dll) di tiap arc, sampe2 saya ngakak pas ada dialog Kirito di Alicization Running yang bilang "It's great Eugeo was a guy" /ternyatakiritodesperatejuga :rofl::rofl::rofl:
Reply
:iconfuicchi-nee:
fuicchi-nee Featured By Owner Jul 13, 2013  Hobbyist Digital Artist
Saya pun ngakak pas di situ :iconbiggrin-plz:

fujoshi side says: terus nanti dia kecemplung juga sama cowok. meskipun.
Reply
:iconfuicchi-nee:
fuicchi-nee Featured By Owner Jul 13, 2013  Hobbyist Digital Artist
yujio. salah satu huruf langsung beda romajinya lol. XD "Eugeo"
Reply
Add a Comment: